Uiterlijke Verzorging & Innerlijke Ontspanning

info@salonveldhuizen.nl 030 878 2499

Permanent mooi met permanente make-up

 

sv-pmu-02a
sv-pmu-02b


Permanent make-up de manier om er perfect uit te zien. Geen zin om of tijd om uren voor de spiegel te staan ? Met permanent make-up (PMU) ziet u er overal en op elk moment van de dag er verzorgd uit. Met als groot voordeel dat de make-up niet meer kan uitlopen en altijd goed op zijn plaats blijft. Dus zelfs na het sporten, een sauna bezoek of als u minder goed gaat zien bent u verzekerd van een perfecte wenkbrauw, eyeliner of lipcontour.

Wat is permanente make-up of micropigmentatie? Permanent make-up lijkt als techniek op tatoeëren. Met permanente make-up wordt er gewerkt met pigment in plaats van met inkt. Echter gaat de naaldmodule veel minder diep dan met tatoeage, waardoor de PMU langzaam in de loop der jaren wat zal vervagen. Hoelang PMU mooi blijft is afhankelijk van een aantal factoren, zon, zonnebank enz.

sv-pmu-03Om deze gespecialiseerde behandelingen uit te voeren beschikken wij uiteraard over alle vereiste diploma’s en vergunningen zoals de terugkerende controle van de GGD inspectie regio Utrecht. Dit houdt in dat alle kennis, kunde, materiaal, hygiëne en veiligheid up to date zijn. En minstens net zo belangrijk: 10 jaar ervaring met het aanbrengen van alle technieken op het gebied van allround permanent make-up specialist.

Er wordt uitsluitend gewerkt met veilige en geavanceerde apparatuur van Derma Medical, (tevens gebruikt in ziekenhuizen) is uitvoerig getest. De prestigieuze keurmerken TUV en CE ontvang je immers niet zomaar.

Salon Veldhuizen biedt u de mogelijkheid om uw wenkbrauwen met PMU aan te vullen met diverse technieken.

PMU is de uitkomst voor wenkbrauwen met weinig of geen beharing van lichtblond tot donker haar. Door de vele mogelijkheden van PMU en verschillende technieken zo ook de up to date kleurpigmenten van licht asblond tot heel donker maken wij u wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk. De wenkbrauwen kunnen bij Salon Veldhuizen met PMU geaccentueerd of gecorrigeerd worden, dit geheel op basis van uw wensen. Dit alles gaat in goed overleg met u zodat uw wenkbrauwen worden zoals ú dat wenst.

sv-pmu-05a
sv-pmu-05b

 

Voordelen PMU:

  • Altijd mooi opgemaakt
  • Het scheelt ‘ochtend veel tijd
  • Mensen met een lichte huid en haar hebben meer uitdrukking
  • Pmu loopt niet uit in alle omstandigheden.

In een deskundig en op-maat adviesgesprek maakt u kennis met diverse mogelijkheden van Permanent make-up. Een sprekende oogopslag mbt wenkbrauwen, eyeliner of een mooie lipcontour? Het kan allemaal!

Het adviesgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Voor het maken van een afspraak 030-8782499.sv-pmu-04

Permanent Mooi.